Muut tilaisuudet

Aamurukous

Aamurukous on seurakuntamme torstaiaamuinen rukouskokous klo 9. Tilaisuus on kaikille avoin.

Käsityökerho

Käsityökerho koostuu seurakuntamme jäsenistä joita yhdistää yhteinen usko ja halu palvella Jumalaa ja seurakuntaa kädentaidoillaan. Käsityökerhossa kudotaan sukkia, lapasia, ym. . Tuotteita myydään ja lahjoitetaan ja näistä saatavat tuotot lahjoitetaan seurakunnan lähetys-, lapsi- ja nuorisotyöhön. Käsityökerholla on myös kummilapsi Nepalissa jonka koulunkäyntiä tuetaan käsityökerhon varoilla. Käsityökerho on kokoontunut joka toinen torstai klo 12 seurakuntamme rukoushuoneella.

Nuorten aikuisten solu

Solun tarkoitus on tukea nuorten aikuisten keskinäistä yhteyttä ja vahvistaa Jumalasuhdetta. Kokoonnumme kodeissa, kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä.

Perhepiiri

Tuntuuko, että kodin seinät on nyt nähty. Tervetuloa mukaan Perehepiiriin rukoushuoneelle. Kokoonumme joka toinen viikko maanataiaamupäivisin. Aikuisille kahvia ja puheseuraa, lapsille leikkihuone.