Karismaa ja savolaista huumoria - vieraana Marko Selkomaa

21.9.2017 20.30

Evankelista ja lähetyspastori Marko Selkomaa saapuu Kauhavan Helluntaiseurakunnan vieraaksi sunnuntaina 24.9.2017 Parasta Suomelle -tapahtumaan.

Selkomaa on lähtöisin Savosta, Varkaudesta, jossa koki uskoontulon 13-vuotiaana. Jumala kutsui nuoren miehen sananjulistajaksi ja antoi hänelle työkentäksi koko maailman.

Kauhavalla Selkomaa julistaa kello 14 alkavassa musiikkijuhlassa sekä kello 16 alkavassa Parasta elämään -tilaisuudessa.

Selkomaa julistajan ura alkoi Savossa koulu- ja nuorisopastorina, ja jatkui seurakuntapastorina Helsingissä. Vuonna 2000 Selkomaa muutti perheensä seurakuntatyöhön Thunder Bayhin Kanadaan, josta vuonna he palasivat Suomeen, Seinäjoelle. Kanadassa kaksikielisen siirtolaisseurakunnan pastorina, Selkomaa alkoi toteuttaa lähetyskutsumustaan vierailemalla ja julistamalla kansainvälisissä tapahtumissa eri puolilla maailmaa.  Yli kymmenen vuoden ajan kansainvälinen julistustyö on ollut merkittävä osa Selkomaan palvelutehtävää. Euroopan maiden lisäksi Selkomaa on vieraillut muun muassa Keniassa, Ugandassa, Intiassa, USAssa, Papua-Uusi-Guinealla, Australiassa, Nicaraguassa, El Salvadorissa, Hondurasissa ja Guatemalassa.

Nykyisin Hyvä Sanoma ry:n työntekijänä toimivan Marko Selkomaan julistuksen on sanottu olevan selkeää, kansanläheistä ja monesti savolaisella huumorilla höystettyä pelkistettyä evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Selkomaan tilaisuuksissa rukoillaan ihmisten puolesta, jotka tarvitsevat fyysistä parantumista ja Pyhän Hengen täyteyttä elämäänsä. Hyvin monet ihmiset ovatkin todistaneensa parantuneensa rukouksen välityksellä Jumalan voimasta.

- Suurin iloni on kertoa evankeliumia ja johdattaa ihmisiä henkilökohtaiseen Jumalan tuntemiseen Jeesuksen Kristuksen kautta. Jumala lähetti Pyhän Henkensä voimaksi ja tänä päivänä, myös nyky-Suomessa, Jumala vahvistaa Sanansa ihmeiden ja merkkien kautta, tiivistää Marko Selkomaa itse julistustyötään.

Parasta Suomelle -tilaisuuksissa musiikissa kuullaan lauluryhmä Effataa, seurakuntakuoroa sekä Jari Hirsimäkeä. Musiikkitilaisuuden johtaa Heikki Haapajoki ja Parasta elämään tilaisuuden saarnaaja Jukka Pohjanheimo. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita.

JL

Selkomaa tapahtumamainos