Lastenleiri 2022 tulossa – kirje vanhemmille

Leirikuva3

Tervehdys teille leiriläisten vanhemmat!

Kauhavan helluntaiseurakunnan lasten kesäleiri lähestyy, ja tässä leiriin liittyvää tietoa.

Ensinnäkin, ihanaa, että lapsesi on osallistumassa leirille! Toivotaan, että saamme viettää muistorikkaita ja Jumalan siunaamia kesäpäiviä Evijärven leirikeskuksessa. Evijärven helluntaiseurakunnan leirikeskus sijaitsee noin 50 km Kauhavalta, osoitteessa: Kokkolahdentie 1, Evijärvi.

Lähtö leirille tapahtuu maanantaina 4.7.22 klo 16 Kauhavan helluntaiseurakunnan pihasta. Varaa lapsellesi lähtöön mukaan joko leirimaksu tai kuitti/ kuvakaappaus maksetusta leirimaksusta. Leirimaksu on 30 euroa / lapsi.
Samasta perheestä muilta lapsilta perittävä maksu on 25 euroa / lapsi. Jos maksat leirimaksun Kauhavan helluntaiseurakunnan tilille, tilinumero on FI49 4744 1020 0023 91, Viestiksi laita: leirimaksu ja leirille osallistuvan lapsen nimi.

Leirimatkoja varten olemme varanneet linja-autokyydityksen, mutta jos tuotte / haette lapsenne omalla kyydityksellä, ilmoitathan asiasta Titalle. Leiriltä paluumatkalle lähdemme torstaina 7.7.22 klo 13, ja Kauhavan helluntaiseurakunnalla olemme noin klo 13.45.

Leirillä majoittuminen tapahtuu pienissä neljän hengen mökeissä. Mökeissä on valmiiksi sängyissä patjat, joten lapsi tarvitsee mukaan joko makuupussin ja tyynyn, tai peiton ja tyynyn sekä petivaatteet. Lisäksi kannattaa varata mukaan lämpimät yövaatteet.

Muuta leirille mukaan otettavaa:

* Uimakamppeet
* Raamattu ja muistiinpanovälineet
* vaihtovaatteita
* hyvät kengät, esim. lenkkarit
* hygieniavälineet (hammasharja ja -tahna, shampoo, hiusharja ym.)
* henkilökohtaiset lääkkeet
* kioskirahaa 3 euroa/ päivä

Kännykät pidetään leirillä mökeissä tai latauspisteessä. Tarvittaessa lapsen saa kuitenkin kiinni myös Titan puhelimesta: 045-6709297. Myös muissa leiriin liittyvissä asioissa, ole yhteydessä Tittaan.

Ilmoittautuminen

Jos et ole vielä ilmoittanut lastasi leirille, voit siirtyä ilmoittautumislomakkeeseen tästä.

Hyvää kesää toivotellen,

Titta Puhto sekä muu leiritiimi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print