Blogi

Elä jälleen!

Jukka Rahkonen | 7.10.2019 20.35

"Sillä minä tunnen ajatukseni, joita minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra. Ne ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia - minä annan teille tulevaisuuden ja toivon" (Jer.29:11)


 

Nämä sanat ovat totta tänään. Jeesus tuli ja toteutti lupauksen käytännössä. Sokeat saivat näkönsä, syntiset puhtaan sydämen ja ylösnousemuksen myötä toivo iankaikkisesta elämästä heräsi. Eteen avautui aivan uudenlaiset näköalat elämään. Jumalan rakkaus ja usko Jeesuksen työhön täytti sydämen. Parempaa olisi edessä!

Mikä on sinun tilanteesi tänään? Onko toivo edelleen olemassa ja tulevaisuutesi valoisa?         

Jeesus ei lupaillut liikoja niille, jotka lähtisivät häntä seuraamaan. Maailma tulisi vihaamaan heitä, pilkkaa ja ulkopuolisuutta olisi luvassa. Suureksi tuleminen tietäisi pieneksi kasvamista, mutta...

Jumala tulisi olemaan uskollinen. Hän vastaisi nöyrien rukouksiin ja johdattaisi häneen turvaavia. Ei tulisi jättämään eikä hylkäämään! 

Se elämä, minkä Jeesus lupasi omilleen ei saa voimaansa tästä maailmasta. Se rauha, minkä Jeesus antaa, ei ole tämän maailman rauhaa. Kyse on jostain paljon suuremmasta ja kestävämmästä asiasta! Oikea suunta löytyy Jumalan sanasta ja rukouksesta.

Juuri tässä Pyhä Henki haluaa olla mukana, puhaltaen uskoa ja luottamusta sisimpääsi. Näin Jumalan antama tulevaisuus ja toivo saa jälleen sydämesi eläväksi!

Siunausta riittävästi arjen keskelle!

 

Jukka Rahkonen
paimen