Seurakunnan viestintää kehitetään

4.1.2020 11.00

Seurakunnan viestintää kehitetään alkuvuoden aikana. Kuukausitiedotteen jakelu laajenee ja käyttöön otetaan myös sähköinen uutiskirje. Viestinnän kehittämisen tavoitteena on parantaa tiedonkulkua sekä vahvistaa samalla yhteyttä ja vuorovaikutusta.

Perinteinen seurakunnan kuukausitiedote postitetaan helmikuusta alkaen seurakuntalaisten koteihin. Postitus tapahtuu yhteistyössä Ristin Voitto -lehden kanssa, jolloin tiedote ilmestyy lehden liitteenä. Kuukausitiedotteen lisäksi seurakuntalaiset saavat siis kerran kuukaudessa Ristin Voitto -lehden,vaikka eivät olisikaan sen tilaajia. Lehden tilaajat saavat automaattisesti tämän kuukausitiedotteella varustetun lehden automaattisesti. Kuukausitiedotteellista Ristin Voitto -lehteä saa myös rukoushuoneelta.

Helmikuusta seurakunta alkaa julkaista myös sähköistä uutiskirjettä. Uutiskirje lähetetään tilaajien antamaan sähköpostiosoitteeseen 1-2 kertaa kuukaudessa. Uutiskirje sisältää muun muassa seurakunnan kuukausitiedotteen sekä kokouksessa ilmoitettavia asioita. Uutiskirjeen voi tilata lähettämällä tilauksen seurakunnan sähköpostiin tai erillisellä tilauslomakkeella (linkki lisätään tähän uutiseen myöhemmin).

JL