Uutiskirje 4.2.2021

children-1214198_1920

Aurinkoista helmikuuta

Vietämme rukousviikkoa. Facebookissa on ollut hyviä videoita rukouksien tueksi. Kannattaa katsoa. Tämän kuukauden aikana ohjelmassa on mielenkiintoisia elementtejä. Erityisesti haluamme rohkaista keskinäiseen yhteydenpitoon ja luovuuteen sen toteuttamisessa.
Tällä viikolla ilmestyi seurakuntaan kuuluvien talouksiin kuukausitiedote RV-lehden kanssa. Jos et ole saanut lehteä, irtonumeroita löytyy Lähetyskirpputorilta.

Lämmittävin viikonlopputerveisin
Janne

Lue kuukausitiedote pdf-tiedostona tästä

KORONA-RAJOITUKSISTA

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on rajoittanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän 8.2. saakka kymmeneen henkilöön. Sairaanhoitopiirin Nyrkki-työryhmä on antanut jo oman suosituksen rajoituksen jatkamisesta helmikuun loppuun saakka. Seurakuntana olemme päättäneet toimia jo tämän suosituksen mukaan eli tiistain ja sunnuntain yleisötilaisuuksiin voi osallistua ainoastaan internetin (Facebook/YouTube) kautta.

Alle 10 hengen pienryhmät voivat turvavälit ja hygieniaohjeet noudattaen kokoontua. Tämä tarkoittaa muun muassa että vanhimmisto. Palveleva elämä -kurssi ja DIIP-iltaan osallistuvat nuoret jatkavat kokoontumisia. Monitoimikerho on keskeytettynä helmikuun loppuun asti.

EHTOOLLISELLE OSALLISTUMINEN SUNNUNTAINA SU 7.2.2021

Järjestämme ensi sunnuntaina mahdollisuuden tulla ehtoolliselle. Ehtoollisjuhla lähetetään YouTube-kanavalla kello 16-17. Tämän jälkeen rukoushuoneen ovet avataan ja sisälle voi tulla vahtimestarin ohjauksella enintään kymmenen hengen ryhmissä. 

Ehtoolliselle osallistutaan salin puolella ulkovaatteissa. Luemme asetussanat, nautimme ehtoollisen ja rukoilemme jokaisen ryhmän kanssa. Ehtoollisen jälkeen ryhmä poistuu keittiön ovesta parkkipaikalle, jolloin uusi ryhmä voi odottaa vuoroaan eteisaulassa ja siirtyä salin puolelle. Kasvomaskeja on tärkeä pitää koko ajan pois luettuna hetki jolloin ehtoollista nautitaan. Maskien lisäksi on tärkeä huolehtia turvaväleistä. Keskustelu ja kuulumisten vaihtaminen onnistuu varmasti maskeista ja turvaväleistä huolimatta. Ovet on auki ehtoolliselle kello 18 saakka. Tervetuloa!

ULKOILUPÄIVÄ MÄENPÄÄN HIIHTOMAJALLA LA 13.2.2021 KLO 12-15

Korona-rajoitusten aikana meillä on mahdollisuus tavata toisiamme turvallisesti hiihtoladuilla ja muualla ulkotiloissa – kunhan huolehdimme turvaväleistä. Olemme varanneet Mäenpään hiihtomajan lauantaiksi 13.2.2021 kello 12-15 väliseksi ajaksi. Jos haluat lähteä silloin ulkoilemaan Mäenpäähän, on sinulla hyvä mahdollisuus tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Varaamme hiihtomajalle pientä tarjoilua, jolloin sisätiloissa voi käydä nautiskelemassa kymmenen hengen ryhmissä. Tulethan terveenä, huolehdit turvaväleistä ja varaudut käyttämään maskia. Tervetuloa!

LÄHETTIKIRJE INTIASTA

Seurakuntamme tukee kahta kansallista pioneerilähettiä Intiassa. Tässä joulukuussa ilmestynyt uutiskirje tukemamme työn tuloksista ja haasteista.
Avaa uutiskirje tästä (pdf).

TULEVIA TILAISUUKSIA

Lauantai 6.2.
19:00 DIIP-nuortenilta.

Sunnuntai 7.2.
16:00 Ehtoollisjuhla.
Jukka Rahkonen, Jorma Lahti, Aulis Puro-Aho, Minna Pollari ym.
Linkki lähetykseen: https://youtu.be/US6BxMVEkU0
17:00 – 18:00 Ovet auki ehtoolliselle
Sisään 10 henkeä kerrallaan, asetussanat, ehtoollinen ja rukous 10-15 min/ryhmä. Poistutaan takaovesta.

Tiistai 9.2.
18:00 Rukousilta.
Lähetystyön ja Israelin puolesta.
Matti Koski, Jukka Rahkonen, rukousavustajat ym.

Lauantai 13.1.
12:00 – 15:00 Ulkoilupäivä Mäenpään hiihtomajalla, mäenlaskua, makkaraa, kahvia ja mukavaa yhdessäoloa

Sunnuntai 14.2.
16:00 Ystävänpäiväkonsertti Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo.Yhtenäiskoululla (yhdessä Lapuan helluntaisrk:n kanssa). Konserttiin voi osallistua vain internetin kautta.
Linkki lähetykseen: https://youtu.be/tJ9UEtcO3cc

Linkki lähetykseen: https://youtu.be/tJ9UEtcO3cc

YHTEYSTIETOJA JA LINKKEJÄ

Työntekijöiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot
Seurakunnan tiliyhteytiedot
Seurakunnan yhteydenottolomake
Kauhavan Helluntaiseurakunnan kotisivut
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Youtube-kanava
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Facebook-sivu

Muita linkkejä
https://www.uskotv.fi/
https://www.radiodei.fi/kuuntele/radio-dei/
https://livetaajuus.fi/radio/radio-patmos/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print