Toiminta

Kauhavan Helluntaiseurakunnan toiminnassa halutaan kohdata Jumalaa, toisia ihmisiä ja itseä. Seurakunnan toiminnan kulmakiviä ovat sunnuntain Jumalanpalvelus klo 16 ja tiistain Rukousilta klo 18. Muuhun toimintaamme voit tutustua tällä sivulla, jatka siis selaamista.

Jumalanpalveluksemme on sunnuntaisin klo 16 ja sinne ovat kaikki tervetulleita. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina olemme viettäneet Ehtoollisjuhlaa. Ehtoollinen on avoin kaikille uudestisyntyneille ja uskovien kasteella käyneille kristityille.

Rukousilta pidetään tiistaisin klo 18. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita. Tilaisuudessa ylistetään, rukoillaan, opetetaan Jumalan sanaa ja kohdataan toisiamme.

Arkiaamuisin maanantaista perjantaihin klo 9.15-10.15 vietetään rukoushetkeä seurakunnan salissa. Olet tervetullut rukoilemaan kanssamme.

Käsityökerho koostuu seurakuntamme jäsenistä joita yhdistää yhteinen usko ja halu palvella Jumalaa ja seurakuntaa kädentaidoillaan. Käsityökerhossa kudotaan sukkia, lapasia, ym. . Tuotteita myydään ja lahjoitetaan ja näistä saatavat tuotot lahjoitetaan seurakunnan lähetys-, lapsi- ja nuorisotyöhön. Käsityökerholla on myös kummilapsi Nepalissa jonka koulunkäyntiä tuetaan käsityökerhon varoilla. Käsityökerho on kokoontunut joka toinen torstai klo 12 seurakuntamme rukoushuoneella.

Jeesuksen lähetyskäskyä noudattaen, seurakuntamme on mukana evankeliumin levittämisessä ja avustustyössä sekä lähellä että kaukana. Tarkemman kuvan seurakuntamme lähetystyöstä saat vierailemalla esimerkiksi lähetystilaisuuksissamme.

Pyhäkoulua pidetään kaksi kertaa kuukaudessa sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana lasten leikkkihuoneessa. Pyhäkoulussa lauletaan, leikitään ja opitaan Taivaan Isästä.

Tulevat pyhäkoulut:
su 16.4. klo 16
su 7.5. klo 16
su 28.5. klo 16 Perhejumalanpalvelus, lapsille yllätyspussit

Muksukaffit kokoontuu maanantaiaamupäivisin klo 10-12 kodeissa, puistoissa tai rukoushuoneella. Kysy paikka Titalta, puh.045-6709297.
Tervetuloa viettämään aikaa alle kouluikäisten lasten kanssa kahvin kera!

Monitoimikerhossa kokoontuu keskiviikkoiltaisin parikymmentä alakouluikäistä lasta. Kerho rakentuu tutuista aineksista: aluksi kokoonnumme yhteen tutustumaan vähän lisää toisiimme sekä kuulemaan opetusta Hyvästä Taivaan Isästä, sen päälle vauhdikasta touhua ja illan päätteeksi iltapala. Touhua on vuoden mittaan jos jonkinlaista aina pimeäpönttiksestä mäenlaskuun.

Yhteiskristillinen Jippii-kuoro kokoontuu sunnuntaisin klo 14.30-15.30 Ruotsalan monitoimitalolla (Ruotsalantie 103). Kuorossa lauletaan Jippii-lauluja ja opitaan Taivaan Isästä. Vetäjinä kuorossa toimivat Eeva-Maria Laakso, Minna Pollari, Henriikka Filppula ja Titta Puhto.

Lasten suosikkitapahtuma Kids’ Action järjestetään Kauhavalla muutaman kerran vuodessa kaikkien kristillisten seurakuntien yhteistyönä. Tapahtumat on suunnattu kouluikäisille lapsille. Vapaaehtoisten vetämiä toimintapisteitä on useita kymmeniä puhallusputkista mönkkäriajoon ja askartelusta kasvomaalaukseen. Parin tunnin yhdessäolon aloittaa ja päättää opetusosio, jossa kuullaan vierailevaa muusikkoa sekä tutustutaan johonkin Raamatun mielenkiintoisista kertomuksista.

Kesäleiri alakouluikäisille pidetään 9.-11.6.2023 Evijärvellä. Leirin hinta on 25€.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot täällä.

Torstaisin klo 18-20. Ohjelmassa joka kerta opetusta, musaa, pelailua, iltapalaa ja hengausta. Nuortenillat on suunnattu kaikille 13-18-vuotiaille. Illoista vastaa Joni Kuikka, puh. 050 324 6864.

kesäkuu 2023

ma ti ke to pe la su