Uutiskirje 6.10.2021

Kansikuva_cmyk

Syystervehdys!

Syksyn värit vielä hehkuvat vaikka tuuli alkaakin jo lehtiä pudotella. On hienoa, että väki on palannut seurakunnan tilaisuuksiin. Tilaa turvalliselle kokoontumiselle on runsaasti kahdessa kerroksessa. Edelleen on hyvä olla tarkkana käsihygienian kanssa ja jäädä kotiin, jos on flunssaoireita.
Pidetään huolta, että sisäiset värimme ja valomme eivät himmene, ja tullaan mukaan tilaisuuksiin. Haastetaan ystäviäkin mukaan. Seurakuntayhteys, rukous ja Raamatun opetus yhdessä Pyhän Hengen ilmapiirissä tuovat valoa, voimaa ja rohkeutta arjen keskelle.
Tässä muutamia ajankohtaisia kuulumisia kotiseurakunnan keskeltä.

UUTISIA

Lähetystorille etsitään sairasloman sijaista

Seurakunnan lähetystorilla on akuutti tarve löytää ainakin kuukauden ajaksi sairasloman sijainen. Työsuhde voi olla puoli- tai kokoaikainen. Jos sinua tai jotain ystävääsi kiinnostaa tällainen työ, ole yhteydessä mahdollisimman pian vanhimmiston ja hallituksen puheenjohtaja Aulis Puro-Ahoon tai Lähetystorin johtaja Eija Saarimaahan.

Lähetystyötä leipomalla

Lähetystorin kahviossa myynnissä olevat pullat, kakut ja piirakat tulevat useammalta leipojalta. Haluatko tehdä lähetystyötä leipomalla kahvioon vaikkapa kerran kuukaudessa? Ilmoittaudu leipojarinkiin ottamalla yhteyttä Lähetystorille puh. 0400 865 602.

Lokakuun kuukausitiedote

Lokakuun kuukausitiedote ilmestyi seurakuntatalouksiin viime viikolla. Jos et ole saanut Ristin Voitto -lehden yhteydessä olevaa tiedotetta, löytyy irtonumeroita seurakunnan eteisestä sekä Lähetystorilta. Voit myös lukea tiedotteen sähköisesti tästä linkistä tai tiedotteen kansikuvaa klikkaamalla

TULEVIA TAPAHTUMIA

  • Ke 6.10.2021 Monitoimikerho klo 18
  • To 7.10.2021 Palveleva elämä -kurssi klo 19
  • Pe 8.10.2021 Varkkikerhot klo 18
  • Su 10.10.2021 Musiikkijumalanpalvelus klo 16
    Heikki Karvonen & Kajo. Lapsille Pyhäkoulu.
  • Ma 11.10.2021 Muksukahvit klo 9
  • Ti 12.10.2021 Rukousilta klo 18

TULOSSA
Kauhavan Helluntailähetys ry:n vuosikokous 16.11.2021 klo 19:30
Kauhavan Helluntaiseurakunnan taustalla olevan Kauhavan Helluntailähetys ry:n vuosikokous järjestetään rukoushuoneella tiistaina 16.11.2021 klo 19:30. Esillä ovat säännöissä määrätyt asiat.

YHTEYSTIETOJA JA LINKKEJÄ

Työntekijöiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot
Seurakunnan tiliyhteytiedot
Seurakunnan yhteydenottolomake
Kauhavan Helluntaiseurakunnan kotisivut
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Youtube-kanava
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Facebook-sivu

Muita linkkejä
https://www.uskotv.fi/
https://www.radiodei.fi/kuuntele/radio-dei/
https://livetaajuus.fi/radio/radio-patmos/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print