Älä mene helvettiin

Johannes316

Evankeliumi Markuksen mukaan luku 9 jae 43
”Jos kätesi viettelee sinua, hakkaa se pois. Onhan parempi, että käsipuolena pääset sisälle elämään, kuin että molemmat kädet tallella joudut helvettiin, sammumattomaan tuleen”


Nykyään kuulee harvinaisen vähän puhuttavan tai saarnattavan helvetistä. Ei sillä, että se olisi jotenkin mukava aihe kuunnella, mutta varmasti se olisi tarpeellista.
Onko niin että yksilökeskeinen ja nautinnonhakuinen elämäntapamme ja kulttuurimme tänä päivänä vieroksuu puhumista helvetistä ja synnistä, koska se ei miellytä lihaamme?

Olisiko niin että pelastus tuntuisi enemmän pelastukselta ja taivas taivaalta, jos muistaisimme miltä meidät on pelastettu ?
Vaikuttaisiko se, että jos muistaisimme paremmin kuinka karulta kohtalolta Jeesus meidät pelasti, siihen kuinka meidän tulisi vaeltaa tässä ajassa, kiitollisuuden osoituksena Herralle Jeesukselle, kaikesta siitä, mitä Hän teki puolestamme, kuolemalla ristillä ja nousemalla ylös kolmantena päivänä.

Synnin kanssa leikkiminen on vakava asia, joka voi johtaa erkaantumiseen Jumalasta ja lopulta jopa luopumiseen Herran Jeesuksen pelastustyöstä ja näin ollen johtaa myös helvettiin. Raamatun mukaan ikuista tulta ei ole edes alunperin suunniteltu ihmistä varten vaan saatanaa ja hänen enkeleitään varten.
Mutta valitettavasti Raamatun mukaan sinne joutuu myös jokainen joka ei ota Herraa Jeesusta Kristusta Herrana ja Hänen tarjoamaa pelastus- ja sovitustyötä vastaan.

Muistetaan pitää esillä Jumalan Sanan koko totuutta, puhutaan siis taivaasta, puhutaan synnistä, puhutaan helvetistä ja puhutaan erityisesti Herrasta Jeesuksesta.

Evankeliumi Johanneksen mukaan luku 3 jae 16
”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print