Uutiskirje 20-2020

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on HySaPlus_2020-1024x954.png

Hyvä Sanoma jaettu

Postin kautta jaettiin tällä viikolla seurakuntamme lahjana koteihin Hyvä Sanoma -lehti. Lehti jaettiin kanta-Kauhavan alueella. Lehdessä useat henkilöt kertovat, miten virusepidemia on vaikuttanut heidän arkeensa ja miten kristillinen usko on tarjonnut avun kriisin kohtaamiseen ja käsittelemiseen. Lehden viesti on: Kriisi ei ole vain uhka. Se on myös mahdollisuus. Sulkeutuneiden ovien jälkeen voi yllättäen löytyä ennen avaamattomia selviytymisen ovia, jotka johtavat parempaan tulevaisuuteen. Monien sulkeutuneiden ovien joukossa yksi ovi, joka on sinulle auki. Se on Jumalan ovi.

Jos et ole saanut lehteä, voit lukea sen näköislehtenä osoitteessa: www.kristillisetlehdet.fi/kauhava – koodisana: toivo

Tuota verkko-osoitetta voi jakaa myös ystäville vaikka tekstiviestillä, facebookissa ja sähköpostilla. Seurakuntamme koodilla lehden voi lukea 1800 eri henkilöä. Ja jos lukijoita tulee enemmän, voidaan tuota lukuoikeutta kasvattaa.

Pastorimme sanoin: Siunausta niin että riittää.

Janne

Katso myös mainosvideo lehdestä (sitäkin saa jakaa): https://youtu.be/dpkBzQ5PrIA

Uutisia lyhyesti

Seurakunnan vanhimmisto ja johtoryhmä on käsitellyt valtioneuvoston päätöstä rajoitustoimien asteittaisesta purkamisesta ja niiden vaikutuksesta seurakuntamme toimintaan. Tämän perusteella pidämme tiistain rukousillat kesäkuun alusta alkaen avoimena yleisölle, 50 henkilöön saakka. Kokoontumisessa on huomioitava useita käytännön asioita kuten käsihygienia, istumapaikkojen täyttäminen jne. Rukousilta kuvataan ja lähetetään seuraavana päivänä (ke) netissä (rukousosio näytetään lyhennettynä). Sunnuntain jumalanpalvelukset pidetään toistaiseksi ainoastaan niin sanottuina nettikokouksina eli niitä voi seurata vain seurakunnan Youtube-kanavalta. Lähetyskirpputori avataan tällä tietoa kesäkuun aikana. Tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin. Lisää aiheesta ensiviikon uutiskirjeessä.

Kolehtiluukku rukoushuoneen pääoven vieressä palvelee seurakunnan jäseniä, jotka haluavat antaa kolehtilahjan perinteisesti käteisellä. Lahjansa voi pudottaa turvallisesti oven takana olevaan lukolliseen laatikkoon vaikkapa kirjekuoressa. Kolehtiluukku on ollutkin hyvässä käytössä. Kiitos kaikille.

Tilaa seurakunnan Youtube-kanava. Tilaamalla kanavan se tallentuu verkkosivullesi. Lisäksi saat ilmoituksen sähköpostiisi uusista videoista. Kun kanavalla on sata tilaajaa, saamme sille myös oman helposti muistettavan verkko-osoitteen. Muista siis tilata. Kiitos.

Tulevia tapahtumia

Sunnuntai 17.5.2020
11:00 Sana elämään: Raamattutunnin pitää Markus Tattari Lapualta. Linkki lähetykseen: https://youtu.be/U4aSVNewShk

16:00 Jumalanpalvelus: Jumalan läsnäolo. Jumalanpalveluksesta vastaa Härmän Helluntaiseurakunta. Tilaisuuden juontaa Olli Ruotsala ja haastateltavana Matti Pulkkinen. Yksinlaulua esittää Eeva-Maria Salo ja puheen pitää Esko Puhto. Linkki lähetykseen: https://youtu.be/mggdtvckJD8

Tiistai 19.5.2020
18:00 Rukousilta Facebook/Youtube. Jukka Rahkonen ym. 

Torstai 21.5.2020
18:00 TorstaiSpecial Facebookissa.

Maanantaisin Keskellä elämää -ohjelma Radio Deissä klo 20.

Yhteystietoja, linkkejä

Työntekijöiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot
Seurakunnan tiliyhteytiedot
Kauhavan Helluntaiseurakunnan kotisivut
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Youtube-kanava
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Facebook-sivu

Muita linkkejä
https://www.uskotv.fi/
https://www.radiodei.fi/kuuntele/radio-dei/
https://livetaajuus.fi/radio/radio-patmos/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print