Juhannuskonferenssi pitkästä aikaa Keuruulla!

48132445248_e9d6041d77_k

Viimeiset kaksi vuotta ovat koronapandemian vuoksi olleet hyvin poikkeuksellista aikaa tapahtuma-alalla. Perinteinen Juhannuskonferenssi on niin ikään joutunut olemaan katkolla jo kaksi kesää. Nyt Korona-rajoitusten purkamisen vuoksi voidaan Juhannuskonferenssia juhlia ”paikan päällä”!

Juhannuskonferenssin teemaksi on valittu Raamatun keskeinen käsky: ”Rakasta lähimmäistäsi”. Käsky on aina ajankohtainen. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat erityisesti ukrainalaisten luona. On koskettavaa, miten monet suomalaisetkin haluavat osoittaa lähimmäisenrakkautta tarjoamalla pakolaisille suojaa sodan jaloista.

Konferenssiteema liittyy myös syksyllä pidettävään valtakunnalliseen, kristittyjen yhteiseen missiokampanjaan ”Se löytyi”. Kampanjan tavoitteena on kertoa suomalaisille evankeliumin tuomasta toivosta monin tavoin – niin muutoskertomuksista koostuvalla missiokirjasella kuin sähköisten medioiden ja erilaisten missiotapahtumien myötä. Juhannuskonferenssi osaltaan varustaa uskovia ”missionaaliseen” elämään – olemaan Kristuksen lähettiläinä ja osoittamaan aitoa lähimmäisenrakkautta.

Juhannuskonferenssia voi seurata myös etänä, ostamalla erillisen ”passin”. Jos on mahdollista, on tapahtuma kuitenkin parasta paikalla.
Tutustu konferenssin monipuoliseen tarjontaan osoitteessa www.juhannuskonferenssi.fi

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print