Apua!

kadet

”Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua. Ps.50:15.”

”Mutta minä turvaan sinun armoosi; riemuitkoon minun sydämeni sinun avustasi. Minä veisaan Herralle, sillä hän on tehnyt minulle hyvin. Ps 13:6.”


Meillä jokaisella on elämässämme aikoja, jolloin tarvitsemme toisten apua.  Syyt ahdinkoomme voivat olla moninaiset, työttömyys, sairaus, yksinäisyys, ihmissuhde ongelmat.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Omassa elämässäni juuri ongelmatilanteet, olivat Jumalan mahdollisuus saada minut pysähtymään ja kuuntelemaan hänen kutsuaan.

Vastasin Jumalan kutsuun kyllä, sain kohdata Jeesuksen syntieni sovittajana ja pelastajanani. Sain kokea, sen rauhan, josta kerrotaan: Fil 4:6-7

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

”Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Minä ravitsen hänet pitkällä iällä ja suon hänen nähdä antamani pelastuksen. Ps 91:14-16.”

Siunauksin Eira

HERRAN APU

Suuren avun saat sä multa,
kun vain rohkenet sä tulla
kasvojani katsomaan.
Olla tahdon voima sulle,
johtaa tielle viitotulle
kanssa Kristuksen.
Onnen saat ja avun parhaan,
sielun haavat sidotaan
luona Jeesuksen.
Pyhän Hengen voima parhain,
elopellolle kun astut varhain
johdossa Jumalan.
Uskon askelissa kulje vuottain,
Jumalan lupauksiin luottain
seurassa elon Herran.                 

EH                                 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print