Uutiskirje 29-2020

WhatsApp Image 2020-07-09 at 16.32.34

Lämmin tervehdys kaikille

Meillä on useita aiheita kiitokselle. Korona-rajoitteita on voitu käydä maltillisesti purkamaan ja olemme voineet elää ja kokoontua vapaammin. Lisäksi Suomen kesä on näyttänyt upeimpia puoliaan. On ollut kaunista ja lämmintä.
Seurakunnan toiminta on vilkastumassa ja tilaisuudet muuttuvat kaikille avoimiksi. Viikon kuluttua lauantaina järjestämme Nuorisoseuralla puistokonsertin. Siitä viikon kuluttua sunnuntaina 2.8. pidämme sitten ensimmäisen ehtoollisjuhlan kolmeen kuukauteen, johon voimme kokoontua ilman rajoituksia osallistujamääristä. Toiminnan vilkastumisen myötä avautuu myös erilaisia palvelutehtäviä, joissa on mahdollista palvella ja joihin myös tarvitaan vapaaehtoisia. Eli tervetuloa nauttimaan vapaudesta ja osallistumaan eri tavoin seurakunnan toimintaan.

Janne Lahti

Pastorin videotervehdys

Uutisia

  • Puistokonsertin osalta on vielä käytännöntehtäviä, joissa auttavat kädet ovat tarpeen niin tarjoilujen kuin muidenkin järjestelyjen osalta (penkit, esiintymislavat ym.). Jos sinun on mahdollista auttaa, ota yhteyttä Jukkaan mahdollisimman pian (050 3440 484).
  • Puistokonsertin mainonta on käynnistetty. Sinä voit auttaa siinä että kutsut saavuttaisivat mahdollisimman monet: 1. Puhu innostavasti tapahtumasta kaikille sekä kutsu ystäviä, naapureita ja sukulaisia sinne mukaan (mikään ei ole niin tehokas tapa kuin henkilökohtainen kutsu), 2. Jos olet sosiaalisessa mediassa, jaa sekä kommentoi seurakunnan facebookissa olevaa tapahtumakutsua ja videota.
  • Heinäkuussa ei ole tullut postissa erillistä RV-lehti/kuukausitiedotetta. Heinäkuun ohjelmaa on toteutettu kesäkuussa ilmoitetun suunnitelman mukaan. Keskeiset tilaisuudet ja niihin liittyvät tarkemmat tiedot on koottu tähän uutiskirjeeseen. Seuraava kuukausisitiedote postitetaan viikolla 32 (ilmestyy 6.8.).
  • Tarkempi tilannekatsaus seurakunnan toimintaan ja talouteen annetaan 2.8.2020 seurakunnan ehtoolliskokouksen yhteydessä.

Ruokajakelu tiedottaa

  • Seurakuntamme ruokajakelussa on erityinen tarve vapaaehtoisavulle viikoilla 32 ja 33 eli 3.-8.8. sekä 10.-15.8. Jos voit auttaa meitä ja tulla mukaan ruokajakeluun yhtenä tai useampana päivänä niin olemme suuresti kiitollisia. Erityisesti tarvetta olisi autollisille ihmisille. Jos haluat auttamaan, ota yhteyttä Joni Kuikkaan, p. 050 324 6864.

Rukousaiheita

  • Kiitetään hyvistä asioista, kuten kokoontumisvapaudesta, säästä yms.
  • Rukoillaan että Korona-tilanne helpottaisi myös maailmanlaajuisesti.
  • Rukoillaan Puistokonsertin ja siihen liittyvien käytännönjärjestelyjen sekä kauniin sään puolesta
  • Rukoillaan kaikkien tulevien tilaisuuksien sekä alkavan syyskauden sekä siihen liittyvän suunnittelutyön puolesta

Tulevia tapahtumia

25.7. Lauantai
18:00 Puistokonsertti Kauhavan Nuorisoseuralla: Roberto, Sara ja Annamari Brandao.
Katso video: https://youtu.be/c2wmBoRjiDg

26.7. Sunnuntai
16:00 Jumalanpalvelus Turun Helluntaiseurakunnasta seurakunnan Facebook-sivulla
Mahdollisesti kello 18:00 Puistokonsertin videotallenne seurakunnan Youtube-kanavalla

28.7. Tiistai
18:00 Rukousilta

2.8. Sunnuntai.
16:00 Ehtoollisjumalanpalvelus: Kiitosjuhla – avoin kaikille
Jukka Rahkonen, vanhimmisto ym.

Yhteystietoja, linkkejä

Työntekijöiden ja vastuuhenkilöiden yhteystiedot
Seurakunnan tiliyhteytiedot
Kauhavan Helluntaiseurakunnan kotisivut
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Youtube-kanava
Kauhavan Helluntaiseurakunnan Facebook-sivu

Muita linkkejä
https://www.uskotv.fi/
https://www.radiodei.fi/kuuntele/radio-dei/
https://livetaajuus.fi/radio/radio-patmos/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print